Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις



Δελτίο Τύπου
Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας του Μηχανογραφικού Δελτίου για τους υποψηφίους που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σε ποσοστό 5%, καθ΄ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων.

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ανακοινώνει ότι αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του (http://www.minedu.gov.gr) το μηχανογραφικό δελτίο, που αφορά στους υποψηφίους που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σε ποσοστό 5%, καθ΄ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται το μηχανογραφικό δελτίο, είτε μέσω του διαδικτύου, είτε απευθείας από το Λύκειο στο οποίο θα επιλέξουν να το καταθέσουν, προκειμένου να το μελετήσουν πριν τη συμπλήρωση και υποβολή του, η οποία έχει οριστεί για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου ως και την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.
Για το Μηχανογραφικό Δελτίο πατήστε 
εδώ.

JTF 2013: We are young, we are free… willing to fight against IBD

Thanks to all those who participated in the Anaemia survey

Την ύπαρξη περισσότερων εξειδικευμένων γαστρεντερολόγων και ειδικών εξωτερικών ιατρείων (ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ) ζητούν οι ασθενείς με ΙΦΝΕ, σύμφωνα με την έρευνα του ΕΛΙΓΑΣΤ και των Συλλόγων Ασθενών με ΙΦΝΕ, με την υποστήριξη της ΕΟΜΙΦΝΕ.
“Μόνοι μπορούμε να κάνουμε τόσα λίγα-μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά” - Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ