Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ο Σύλλογος ταξιδεύει στην Ελλάδα


Ελάτε να γνωριστούμε

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας θα επισκεφθούν μεγάλες πόλεις της πατρίδα μας με απώτερο στόχο την επαφή με ασθενείς με νόσο του Crohn και ελκώδη κολίτιδα από όλη τη χώρα.

Οι πρώτοι σταθμοί του ταξιδιού μας είναι οι εξής:

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη

Συνάντηση στις 6.00 το απόγευμα στην Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, Προξένου Κορομηλά 51, 4ος όροφος.

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Λάρισα

Συνάντηση στις 12.00 το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Λάρισας, Παπακυριαζή 44, 3ος όροφος.

Όλοι οι ασθενείς και οι συγγενείς τους είναι ευπρόσδεκτοι στις συναντήσεις. Όσοι παρευρεθούν θα μπορούν να θέσουν τα ερωτήματά τους για ό,τι τους απασχολεί σχετικά με τα δικαιώματά μας ως ασθενείς, αλλά και για τον τρόπο που λειτουργεί ο Σύλλογός μας καθώς επίσης να καταθέσουν τις προτάσεις τους ώστε με τη βοήθεια όλων μας να γίνει γνωστή στο ευρύτερο κοινό η σοβαρότητα των παθήσεών μας με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας και της ποιότητας της ζωής μας.

Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να υποστηρίξετε την προσπάθειά μας για τη δημιουργία ενός δυνατού και ηχηρού Συλλόγου Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας.

Σύντομα θα πραγματοποιηθούν παρόμοιες επισκέψεις και σε άλλες πόλεις της πατρίδας μας, όπως Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο κ.λπ.

http://www.crohnhellas.gr/o-sillogos-taksidevei-stin-ellada/

JTF 2013: We are young, we are free… willing to fight against IBD

Thanks to all those who participated in the Anaemia survey

Την ύπαρξη περισσότερων εξειδικευμένων γαστρεντερολόγων και ειδικών εξωτερικών ιατρείων (ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ) ζητούν οι ασθενείς με ΙΦΝΕ, σύμφωνα με την έρευνα του ΕΛΙΓΑΣΤ και των Συλλόγων Ασθενών με ΙΦΝΕ, με την υποστήριξη της ΕΟΜΙΦΝΕ.
“Μόνοι μπορούμε να κάνουμε τόσα λίγα-μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά” - Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ