Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

Merck: «Αλμα» κερδών κατά 94% στο α’ τρίμηνο 2008

ΚΑΤΑ 94% εκτοξεύτηκαν τα κέρδη της τρίτης μεγαλύτερης φαρμακοβιομηχανίας των ΗΠΑ Merck & Co. στο πρώτο τρίμηνο του έτους, χάρη στην υψηλή ζήτηση για το χάπι της εταιρείας για το διαβήτη και το εμβόλιο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.
Επίσης, στη σημαντική αυτή άνοδο της κερδοφορίας συνέβαλε και η καταβολή ποσού ύψους 2,2 δισ. δολαρίων από την AstraZeneca, έπειτα από συνεργασία των δυο εταιρειών σε θεραπείες για την αρτηριακή πίεση και την ασθένεια Crohn.
Ειδικότερα, τα κέρδη της Merch αναρριχήθηκαν στα 3,3 δισ. δολάρια ή 1,52 δολάρια ανά μετοχή, από 1,7 δισ. δολάρια ή 78 σεντς ανά μετοχή που ήταν το αντίστοιχο διάστημα του 2007. Εξαιρουμένων των έκτακτων αποτελεσμάτων, διαμορφώθηκαν υψηλότερα από τα 85 σεντς ανά μετοχή που προέβλεπαν οι αναλυτές.Τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά περίπου 1% στα 5,8 δισ. δολάρια, χάρη στις πωλήσεις των νέων σκευασμάτων της εταιρείας.

JTF 2013: We are young, we are free… willing to fight against IBD

Thanks to all those who participated in the Anaemia survey

Την ύπαρξη περισσότερων εξειδικευμένων γαστρεντερολόγων και ειδικών εξωτερικών ιατρείων (ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ) ζητούν οι ασθενείς με ΙΦΝΕ, σύμφωνα με την έρευνα του ΕΛΙΓΑΣΤ και των Συλλόγων Ασθενών με ΙΦΝΕ, με την υποστήριξη της ΕΟΜΙΦΝΕ.
“Μόνοι μπορούμε να κάνουμε τόσα λίγα-μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά” - Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ