Δευτέρα, 5 Μαΐου 2008

ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 16 ΜΑΪΟΥ


ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΪΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ (ΑΙΘΟΥΣΑ) ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.


ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.


ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ (ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΜΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ) ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ/ΟΥΣΑ ΣΤΙΣ 16 ΜΑΪΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.


ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ 5ΜΕΛΕΣ Δ.Σ. ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ Δ.Σ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΤΙΑ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.


ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ (email: el.tamp@gmail.com , τηλ.: 6948057770) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ 16 ΜΑΪΟΥ.


ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Δ.Σ. ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.


Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ.


ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΙΣ 16 ΜΑΪΟΥ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ


"Η ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ Ι.Φ.Ν.Ε. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ"


JTF 2013: We are young, we are free… willing to fight against IBD

Thanks to all those who participated in the Anaemia survey

Την ύπαρξη περισσότερων εξειδικευμένων γαστρεντερολόγων και ειδικών εξωτερικών ιατρείων (ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ) ζητούν οι ασθενείς με ΙΦΝΕ, σύμφωνα με την έρευνα του ΕΛΙΓΑΣΤ και των Συλλόγων Ασθενών με ΙΦΝΕ, με την υποστήριξη της ΕΟΜΙΦΝΕ.
“Μόνοι μπορούμε να κάνουμε τόσα λίγα-μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά” - Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ