Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

IKA - Πίστωση Παροχών σε Τράπεζες και ΕΛΤΑ



Δελτίο Τύπου
  Μετά τη θεσμοθέτηση με το αρ. 40 του Ν. 3863 (ΦΕΚ 115/15-7-10) της υποχρεωτικής καταβολής των παροχών των ασφαλιστικών φορέων με πίστωση λογαριασμών πληρωμών μέσω Τραπεζών ή ΕΛΤΑ, η Διοίκηση του ΙΚΑ προέβη στην άμεση υλοποίησή της.

  Εφεξής για κάθε δαπάνη παροχών σε είδος και σε χρήμα των ασφαλισμένων και συνταξιούχων του ΙΚΑ, θα πιστώνονται οι λογαριασμοί τους με το εγκεκριμένο ποσό, κάθε 1η και 15η του μήνα, αφού υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

  Η απόφαση αυτή σηματοδοτεί την προσπάθεια που καταβάλλεται από τη Διοίκηση του ΙΚΑ, για την αποφυγή της ταλαιπωρίας και της πολύωρης αναμονής των ασφαλισμένων στα Υποκαταστήματα του Ιδρύματος, για την αναβάθμιση των σχέσεων ΙΚΑ-ασφαλισμένων και για την εξάλειψη των διοικητικών δυσλειτουργιών, ενώ συμβάλλει και στην ευρύτερη προσπάθεια της Πολιτείας για την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων Υπηρεσιών.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ   &   ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


http://www.ika.gr/gr/infopages/memos/EG_11_10-2-2011.pdf


JTF 2013: We are young, we are free… willing to fight against IBD

Thanks to all those who participated in the Anaemia survey

Την ύπαρξη περισσότερων εξειδικευμένων γαστρεντερολόγων και ειδικών εξωτερικών ιατρείων (ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ) ζητούν οι ασθενείς με ΙΦΝΕ, σύμφωνα με την έρευνα του ΕΛΙΓΑΣΤ και των Συλλόγων Ασθενών με ΙΦΝΕ, με την υποστήριξη της ΕΟΜΙΦΝΕ.
“Μόνοι μπορούμε να κάνουμε τόσα λίγα-μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά” - Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ