Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/11 4:00 μ.μ. ΝΕΤ -- ΘΕΜΑ: ΓΑΣΤ/ΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ



ΠΡΟΦΙΛ

Τα θέματα υγείας αφορούν όλες της ηλικίες, άνδρες , γυναίκεςπλούσιους και φτωχούς. Η υγεία ως αγαθό , αλλά και ως απαραίτητη προυπόθεση για να ζούμε καλύτερα , γίνεται ευχή και καθορίζει τη ζωή μας. Χωρίς εντυπωσιασμό και διάθεση να τρομάξει τον τηλεθεατή, αλλά με πραγματικό ενδιαφέρον για αυτόν , η εκπομπή ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προσπαθεί να είναι επιστημονικά ορθή και παράλληλα κατανοητή και οικεία. Περισσότερο ανθρωποκεντρική , ανανεωμένη, με πρωτοποριακή οπτικοποίηση και εντυπωσιακό σκηνικό στοχεύει φέτος στην αναλυτική προσέγγιση των θεμάτων .Φιλοδοξεί να είναι ένας πρακτικός οδηγός υγείας που σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά το γιατρό, αλλά βοηθά το κοινό να αντιληφθεί την σημασία της πρόληψης. Στόχος της είναι να προσφέρει σοβαρή, όχι πληκτική ενημέρωση και να αποδείξει για μία ακόμη τηλεοπτική περίοδο ότι πάνω απ’ όλα είναι μια χρήσιμη εκπομπή για όλη την οικογένεια.



http://www.ert.gr/ygeia/profile.asp

JTF 2013: We are young, we are free… willing to fight against IBD

Thanks to all those who participated in the Anaemia survey

Την ύπαρξη περισσότερων εξειδικευμένων γαστρεντερολόγων και ειδικών εξωτερικών ιατρείων (ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ) ζητούν οι ασθενείς με ΙΦΝΕ, σύμφωνα με την έρευνα του ΕΛΙΓΑΣΤ και των Συλλόγων Ασθενών με ΙΦΝΕ, με την υποστήριξη της ΕΟΜΙΦΝΕ.
“Μόνοι μπορούμε να κάνουμε τόσα λίγα-μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά” - Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ