Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Δελτίο Μετακίνησης ΑΜΕΑ 2009

Διανομή Δελτίων Μετακίνησης ΑΜΕΑ με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 14/09/2009 η διανομή των Δελτίων Μετακίνησης ΑΜΕΑ με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για το έτος 2009.

Δικαιούχοι είναι όλοι οι πάσχοντες από νόσο του Crohn ή Ελκώδη Κολίτιδα που έχουν χαρακτηριστεί με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω από την Υγειονομική Επιτροπή της Νομαρχίας στην οποία ανήκουν και που το εισόδημά τους δεν ξεπερνά τις 23.000 ευρώ (ατομικό) ή τις 29.000 ευρώ (οικογενειακό). Σε περίτπωση που το εισόδημά σας υπερβαίνει τις 23.000 ευρώ (ατομικό) ή 29.000 ευρώ (οικογενειακό) δικαιούσθε Δελτίο μετακίνησης με έκπτωση 50% στις διαδρομές των υπεραστικών ΚΤΕΛ και του ΟΣΕ μόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα ΚΕΠ (στο τηλέφωνο 1500 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους) ή τη Δ/νση Πρόνοιας της Νομαρχίας που ανήκετε.

JTF 2013: We are young, we are free… willing to fight against IBD

Thanks to all those who participated in the Anaemia survey

Την ύπαρξη περισσότερων εξειδικευμένων γαστρεντερολόγων και ειδικών εξωτερικών ιατρείων (ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ) ζητούν οι ασθενείς με ΙΦΝΕ, σύμφωνα με την έρευνα του ΕΛΙΓΑΣΤ και των Συλλόγων Ασθενών με ΙΦΝΕ, με την υποστήριξη της ΕΟΜΙΦΝΕ.
“Μόνοι μπορούμε να κάνουμε τόσα λίγα-μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά” - Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ