Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/10/2013 18:00

Έχει κλειστεί η αίθουσα της ΕΔΟΘ (Ένωση Δημοσιουπαλληλικων Οργανώσεων Θεσσαλονίκης) στην Προξένου Κορομηλα 51 ημιόροφος  
για τη Δευτέρα 14 Οκτ. στις 18:00. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει για να "χαράξουμε" μαζί την πορεία του Συλλόγου Βόρειας Ελλάδας για το 2014 ...άλλα και για το υπόλοιπο 2013.



Και να θυμάστε ...ο σύλλογος δεν είναι ούτε ατομική προσπάθεια αλλά και δεν υφίσταται μέσω του Facebook. Τα όργανα του είναι η Γενικές συνελεύσεις και το ΔΣ. Εργαλεία του οι διάφορες εκδηλώσεις-ομιλίες και όλες οι άλλες δράσεις ....πραγματικές όχι εικονικές. 



Υπάρχει και υφίσταται επειδή όλοι εμείς ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ βάζουμε ο καθένας το λιθαράκι του για να καλύψουμε τα κενά που το σύστημα, οι ασφαλιστικοί φορείς, οι υπηρεσίες, τα διάφορα κρατικά όργανα, οι γιατροί (ΕΣΥ κλπ) δεν κάλυψαν. Τα αναλύει, τα βρίσκει και προσπαθεί με διάφορους τρόπους (σε συνεργασία πάντα με την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία των συλλόγων EFCCA και τον ευρωπαϊκό οργανισμό των εξειδικευμενων ιατρών ECCO, την ΠΕΣΠΑ κα) να τα καλύψει.



JTF 2013: We are young, we are free… willing to fight against IBD

Thanks to all those who participated in the Anaemia survey

Την ύπαρξη περισσότερων εξειδικευμένων γαστρεντερολόγων και ειδικών εξωτερικών ιατρείων (ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ) ζητούν οι ασθενείς με ΙΦΝΕ, σύμφωνα με την έρευνα του ΕΛΙΓΑΣΤ και των Συλλόγων Ασθενών με ΙΦΝΕ, με την υποστήριξη της ΕΟΜΙΦΝΕ.
“Μόνοι μπορούμε να κάνουμε τόσα λίγα-μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά” - Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ