Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Νοσοκομεία εκτός Ελλάδας και Ι.Φ.Ν.Ε.

DIGESTIVE SYSTEM


Crohn's disease (προσέγγιση της νόσου απο το πιό διάσημο Νοσοκομείο της Αμερικής-στα αγγλικά)



____________________________________________________




Virtual Colonoscopy (εικονική κολονοσκόπηση) στο πιό διάσημο νοσοκομείο της Αγγλίας.

__________________________________________________


Σε ένα από τα πιο σύγχρονα νοσοκομεία της Γερμανίας ο Prof. Dr. med. Eduard F. Stange, διευθυντής της γαστρεντερολογικής κλινικής σε συνεργασία με τον Prof. Dr. med. Dr. h.c. Klaus-Peter Thon διευθυντή της χειρουργικής κλινικής και πρόεδρο του Νοσοκομείου κάνουν αξιοζήλευτο έργο σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της νόσου του Crohn και την ελκώδη κολίτιδα (ειδικά στις δύσκολες περιπτώσεις - οπως αναφέρει το Site).

Υ.Γ. : Ο Prof. Dr. med. Eduard F. Stange ειναι ένας από τους βασικούς εισηγητές του Ευρωπαϊκού Consensus για τις Ι.Φ.Ν.Ε.

EU - CONSENSUS ΓΙΑ CROHN & ΚΟΛΙΤΙΔΑ (EN)

European evidence based consensus

on the diagnosis and management of Crohn’s disease


E F Stange, S P L Travis, S Vermeire, C Beglinger, L Kupcinkas, K Geboes, A Barakauskiene, V Villanacci, A Von Herbay, B F Warren, C Gasche, H Tilg, StefanW Schreiber, J Schölmerich, W Reinisch and for the European Crohn’s and Colitis
Organisation (ECCO)

JTF 2013: We are young, we are free… willing to fight against IBD

Thanks to all those who participated in the Anaemia survey

Την ύπαρξη περισσότερων εξειδικευμένων γαστρεντερολόγων και ειδικών εξωτερικών ιατρείων (ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ) ζητούν οι ασθενείς με ΙΦΝΕ, σύμφωνα με την έρευνα του ΕΛΙΓΑΣΤ και των Συλλόγων Ασθενών με ΙΦΝΕ, με την υποστήριξη της ΕΟΜΙΦΝΕ.
“Μόνοι μπορούμε να κάνουμε τόσα λίγα-μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά” - Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ