Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Πανευρωπαική Έρευνα "IMPACT"


Η Πανευρωπαική Ομοσπονδία Συλλόγων Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα (European Federation of Crohn's and Colitis Associations - EFCCA) διεξάγει Πανευρωπαική Έρευνα με τίτλο "IMPACT" και με σκοπό την επίδραση των Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου (IBD) στους πάσχοντες.
 
Η έρευνα γίνεται μέσω της συμπλήρωσης ενός ηλεκτρονικού ερωτηματολόγιου και είναι ανώνυμη. Δυστυχώς η γλώσσα που χρησιμοποιείται είναι η αγγλική οπότε θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο από κάποιον που δεν γνωρίζει αγγλικά να συμμετάσχει.
 
Παρόλα αυτά πιστεύουμε ότι λόγω του πανευρωπαικού εύρους που έχει η συγκεκριμένη έρευνα είναι σημαντικό να "ακουστεί" και η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ και για αυτό σας προτείνουμε να συμμετάσχετε (εφόσον το επιθυμείτε και μπορείτε).
 
Η ηλεκτρονική διεύθυνση της έρευνα "IMPACT" είναι: http://www.surveysolutions.co.uk/sc/form.aspx?id=eleoct&lang=1


JTF 2013: We are young, we are free… willing to fight against IBD

Thanks to all those who participated in the Anaemia survey

Την ύπαρξη περισσότερων εξειδικευμένων γαστρεντερολόγων και ειδικών εξωτερικών ιατρείων (ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ) ζητούν οι ασθενείς με ΙΦΝΕ, σύμφωνα με την έρευνα του ΕΛΙΓΑΣΤ και των Συλλόγων Ασθενών με ΙΦΝΕ, με την υποστήριξη της ΕΟΜΙΦΝΕ.
“Μόνοι μπορούμε να κάνουμε τόσα λίγα-μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά” - Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ